IAM Digital Agencies

live chat
Live chat λογισμικό

Το Live Chat  μπορεί να απογειώσει τις πωλήσεις σας  και να έχετε μια πιο άμεση επαφή με υποψήφιους πελάτες στην ιστοσελίδα σας . Οι πελάτες σας σίγουρα θα το λατρέψουν .

Ιστορία live chat

Πολλές φορές τριγυρνώντας στο διαδίκτυο ψάχνοντας να αγοράσω η να ενημερωθώ για κάτι βρίσκω τον ευατό μου να βρίσκεται σε κάποια ιστοσελίδα που δεν καταλαβαίνω ουτε τι πουλάει αλλά μερικές φορές ουτε γιατι πράγμα μιλάει και τι θέλει να μου πει.  Άλλες φορές απλά θέλω να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο γιατί η ιστοσελίδα δεν το αναφέρει , δεν είναι χρηστική και απλή η δεν έχει γράψει με σαφήνεια το περιεχόμενο. Μια απλή ερώτηση και πρέπει να περιμένω καμμιά φορά και 48 ώρες για να μου απαντήσει κάποιος με email τι γίνεται με την ερώτησή μου.

Την ίδια ώρα εγω έχω τα λεφτά η την προπληρωμένη κάρτα στο χέρι για να αγοράσω την υπηρεσία ή το προϊόν που πουλάει μια εταιρεία η φυσικό πρόσωπο.

Εδω έρχεται η λογική  του Live Chat και μπορεί να μετατρέψει τους υποψήφιους πελάτες σε αγοραστές και πελάτες .Ψάξαμε και διερευνήσαμε ενδελεχώς την αγορά και ήρθαμε σε επαφή με μια εκπληκτική εταιρεία εξιδικευμένη στο  live chat  και αποφασίσαμε να συνεργαστούμε για να εγκαταστήσουμε σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα που θέλει  software live chat με πολύ χαμηλό κόστος .

Οχι μόνο μπορούμε να βάλουμε το live chat software στην ιστοσελίδα αλλά και στο mobile app εαν έχετε φτιάξει. ισως και να το θέλετε για υο δημοφιλες blog σας.

Η εταιρεία που ανακαλύψαμε έχει ενα εκπληκτικο dashboard, απλό  και εύχρηστο να το χρησιμοποιήσει κανεί. Για τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας είναι πολυ απλό να το χρησιμοποιήσει αφού εύκολα και γρήγορα απο το πανελ διαχείρισης μπορεί να ειδοποιηθεί για το γίνεται live στην σελίδα και να κινηθεί με ανάλογη τακτική marketing για να επικοινωνήσει με πελάτες.

Εμεις μπορούμε να σας κάνουμε την εγκατάσταση στη σελίδα σας και να σας βοηθήσουμε να το διαμορφώσετε στη λογική του σχεδίου της ιστοσελίδας σας.

Έχετε ερωτήσεις; Πάρτε νας τηλέφωνο στο 210 220 2834  σήμερα και αφήστε μας να σας φέρουμε πιο κοντά με τους online επισκέπτες της ιστοσελίδας σας.  Η εμπειρία μας σαν εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων θα σας βοηθήσει να έχετε αποτελέσματα στο digital marketing.