Δημιουργία και κατασκευή ιστοσελίδων

Δημιουργία E-Shop

HTML5, CSS3, JavaScript σε Drupal ή Django framework, οτι πιο τελευταίο trend υπάρχει στην τεχνολογία κατασκευής E-shop και ακολουθώντας πιστά τους διεθνείς αναγνωρισμένους κανόνες και standards W3C.

Επαγγελματική ιστοσελίδα

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, Ιατροί, Δικηγόροι, Μηχανικοί, Συμβολαιογράφοι θέλουν εξειδικευμένες ιστοσελίδες που να ανταποκρίνονται στο Κύρος την Νομοθεσία και τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματος τους.

Εταιρική Παρουσίαση

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Ομόρυθμες εταιρίες, Εταιρείες Περιορισμένης Ευθύνης, Ανώνυμες Εταιρείες που θέλουν εξαιρετική προβολή των προϊόντων η υπηρεσιών τους.

Ξενοδοχεία Καφετέριες

Είμαστε εξαιρετικοί στη δημιουργία brands online και να διαφοροποιούμε τους χώρους μαζικής εστίασης και ψυχαγωγίας απο τον ανταγωνισμό. Τόσο απλά.

Εξελιγμένη Facebook σελίδα

Εαν θέλετε να κάνετε περισσότερα , καλύτερα και γρηγορότερα πράγματα και να ξεχωρίσετε τότε θα πρέπει να δείτε τι μπορείτε να κάνετε με το facebook.

Δημιουργικά Επαγγέλματα

Έχουμε συνεργαστεί ξανά και ξανά με καλλιτέχνες, φωτογράφους, designer, τραγουδιστές, ηθοποιούς και δημιουργικούς ανθρώπους με πολύ ωραία αποτέλεσματα.

Digital Marketing

Seo

Απο την αναζήτηση στο Google στην ιστοσελίδα σας. Ειναι "μαγικό" όταν συμβαίνει. Δημιουργούμε μαγικές στιγμές και χτίζουμε περιεχόμενο που φέρνει κόσμο.

Social Media marketing

Facebook marketing, YouTube marketing, Twitter καμπανιες, Pininterest και Linked In. Δημιουργούμε Καμπάνιες που μεταδίδονται στόμα με στόμα...

Google
Adwords

Καμπάνιες Adwords για αμεση επισκεψιμότητα στην σελίδα σας και με το λιγότερο bid ανα κλικ. Αυτό σημαίνει περισσότερα λεφτά στην τσέπη απο τους ανταγωνιστές. Τόσο απλά.

Email
Marketing

Καμπάνιες στο inbox που αλλάζουν διάθεση. Landing pages με βάθος και μυστήριο. Εμεις δεν στέλνουμε spam. Τα email που μαζεύουμε είναι κατόπιν επιθυμίας...

Link
Building

Σταθερά, σιγά σιγά, ανεβάζουμε την σπουδαιότητα της ιστοσελίδας σας στο Google και στο Bing, ανεβάζουμε το pagerank χωρίς αντιφάσεις απλά και ξεκάθαρα.

Forum marketing

Δημιουργούμε κινηση και authority απο τη συνεργασία που έχουμε με μεγάλα ελληνικά forum. Μιλάμε για εσας και για τα προϊόντα σας , με ρεαλισμό και απιθανότητα.

Blog
Marketing

Γράφουμε "[email protected]#$% περιεχόμενο που βγαίνει 1ο στις μηχανές αναζήτησης. Εχουμε εκπληκτικούς copywriters στην ομάδα μας που με τα λόγια διεγειρουν τη φαντασία.

Article Marketing

Θέλετε να περάσετε ενα μήνυμα, μια ιστορία που θα μείνει ψηλά στην αναζήτηση για παρα πολύ καιρό και να στηρίξετε με επισκεψιμότητα την σελίδα σας?

Graphic Design and Print

Λογότυπος

Δημιουργούμε brands που σαγηνευουν και υποστηρίζουν μαγευτικά τις ανάγκες marketing και προωθητικού υλικού των πελατών.Χρωματικό σχεδιασμός διεθνών προδιαγραφών κατα Pantone και CMYK.

Βασική
εταιρική ταυτότητα

Η Βασική Εταιρική ταυτότητα περιλαμβάνει Επιστολόχαρτο Α & Β, Φάκελλος DL, Επαγγελματική Κάρτα. Οτιδήποτε φεύγει απο το γραφείο ή την επιχείρηση γιατί να μην είναι τέλειο.Τόσο απλά.

Άλλες Υπηρεσίες

WI-FI HOT SPOTS

Εγκαθιστούμε οικονομικά,σε ξενοδοχεία, καφετέριες και κοινόχρηστους χώρους WI-FI SPOTS με δυνατότητα κέρδους για τον ιδιοκτήτη και με μοναδική τεχνική υποστήριξη.

Επαγγελματική
φωτογράφιση

Εταιρικό Video, επαγγελματικός φωτισμός, κάμερα νέας τεχνολογίας, 3D φωτογραφίση για E-shop, φωτογράφιση προϊόντων απο επαγγελματίες για επαγγελματίες.

Επεξηγηματικά Video

Θέλετε να επικοινωνήσετε με το κοινό σας μέσω video και να εξηγήσετε σε 2 λεπτά , οπτικά τι κάνετε και ποια είναι τα προϊόντα σας? Με animation ή οχι το γεγονός είναι οτι τα επεξηγηματικά video έχουν μεγάλη επιτυχία.

Infographics

Μια μελέτη 120 σελίδων σε μια εικόνα απλά και κατανοητά. Εχουμε βραβευτεί για τα infographics μας.